Kodu / Teeme ise

Teeme ise

Lastepärased tordid

Ka kõige tavalisemad tordid-koogid saad üsna lihtsasti muuta lastepärasteks tortideks: vaata siit ühe väikese poisi sünnipäevatorte, kelle ema igakuiselt vahva tordi kokku...

0 Kommentaari / November 12, 2017

Karamellkaste

Karamellkaste on mõnus lisand õunakookidele, magustoitudele, jäätistele. Kastme kodune valmistamine on lihtne - kui välja arvata suhkru sulatamise vaev. Kasuta suhkru sulatamiseks...

1 Kommentaar / September 29, 2017

Kuidas teha võid

Maitsva ja värske isetehtud või valmistamiseks kulub ainult viis minutit, proovi järele! Mikserda 2 dl 35% rõõska koort kuniks see läheb teraliseks ja massist hakkab eralduma...

3 Kommentaari / September 12, 2017


Kuidas teha ise hapupiima

Hapupiima saad ise valmistada piimast, mis on pastöriseerimata. Pastöriseeritud piim läheb hapnemise käigus mõrudaks. Hangi toor- või talupiima (1 l) ja kalla see purki. ...

0 Kommentaari / July 26, 2017

Ferrero šokolaadikook

Vahetult enne suvehooaja algust luba endale üks tõeliselt šokolaadine kook, mille ühest viilust piisab, et magusavajadus rahuldada. Tort on kindel lemmik just Ferrero kommi sõpradele...

0 Kommentaari / April 28, 2017

Babka ehk rikkalik šokolaadisai

Pärmitainaks kuumuta piim 40 kraadini ja sega sisse pärm ning 1 spl suhkrut. Lase seista ca 5 minutit kuniks pärm “hakkab käima”, s.t. on kergelt vahune ja tunned pärmi käärimise...

2 Kommentaari / January 16, 2017


Taimne hamburger

Hamburgeritegu on üsna aeganõudev, kuid see eest põnev ja tulemus on tegemist väärt. Isetehtud pärmitaignast saad pehmed, hamburgeri väärilised saiakesed. Sellest...

0 Kommentaari / January 06, 2017

Lihtne ja kiire majonees

Kuigi klassikaliselt tuleb majoneesi valmistamiseks tublisti vispliga vehkida, on olemas ka lihtsam variant: kasutada saumiksrit. Eriti lihtsaks teeb selle majoneesi asjaolu, et võib...

0 Kommentaari / August 02, 2016

Kuidas teha jäätist

Jäätist on kõige mugavam teha jäätisemasinaga, kuid jäätist õnnestub kokku segada-külmutada ka ilma spetsiaalse masinata. Kuidas teha jäätist jäätisemasinaga Klassikaline...

0 Kommentaari / July 26, 2016


Rukkileib

1.  etapp Sega juuretis 1-1,2 liitri sooja (40 kraadi) veega. Lisa niipalju rukkijahu, et lusikaga segades paksem hapukooretaoline mass jääb. Kata kauss käterätikuga ja pane...

2 Kommentaari / February 10, 2016


sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.