Kodu / Teeme ise

Teeme ise

Ferrero šokolaadikook

Vahetult enne suvehooaja algust luba endale üks tõeliselt šokolaadine kook, mille ühest viilust piisab, et magusavajadus rahuldada. Tort on kindel lemmik just Ferrero kommi sõpradele...

0 Kommentaari / April 28, 2017

Babka ehk rikkalik šokolaadisai

Pärmitainaks kuumuta piim 40 kraadini ja sega sisse pärm ning 1 spl suhkrut. Lase seista ca 5 minutit kuniks pärm “hakkab käima”, s.t. on kergelt vahune ja tunned pärmi käärimise...

2 Kommentaari / January 16, 2017

Taimne hamburger

Hamburgeritegu on üsna aeganõudev, kuid see eest põnev ja tulemus on tegemist väärt. Isetehtud pärmitaignast saad pehmed, hamburgeri väärilised saiakesed. Sellest...

0 Kommentaari / January 06, 2017


Lihtne ja kiire majonees

Kuigi klassikaliselt tuleb majoneesi valmistamiseks tublisti vispliga vehkida, on olemas ka lihtsam variant: kasutada saumiksrit. Eriti lihtsaks teeb selle majoneesi asjaolu, et võib...

0 Kommentaari / August 02, 2016

Kuidas teha jäätist

Jäätist on kõige mugavam teha jäätisemasinaga, kuid jäätist õnnestub kokku segada-külmutada ka ilma spetsiaalse masinata. Kuidas teha jäätist jäätisemasinaga Klassikaline...

0 Kommentaari / July 26, 2016

Kodutehtud või

Maitsva ja värske isetehtud või valmistamiseks kulub ainult viis minutit, proovi järele! Mikserda 2 dl 35% rõõska koort kuniks see läheb teraliseks ja massist hakkab eralduma...

1 Kommentaar / March 28, 2016


Rukkileib

1.  etapp Sega juuretis 1-1,2 liitri sooja (40 kraadi) veega. Lisa niipalju rukkijahu, et lusikaga segades paksem hapukooretaoline mass jääb. Kata kauss käterätikuga ja pane...

2 Kommentaari / February 10, 2016

Küpsetame ekleere

Ekleerid on pikliku kujuga keedutainaküpsetised. Pealt krõbeda küpsetise sees on peidus rohke kreem. Tänapäeval on ekleerid (kodumaal Prantsusmaal) ka hästi värvikirevalt ja põnevalt...

0 Kommentaari / December 18, 2015

Saksa jõuluküpsetis - stollen

Kui esimese advendi saabudes sõtkutavad tublid Eestimaa perenaised piparkoogitainast, siis traditsioone järgivates Saksa kodudes pannakse sel ajal ahju stollen ehk Saksa jõulusai...

0 Kommentaari / November 29, 2015


Tuuletaskud

Tuuletaskud valmivad keedutainast, mis pärineb prantsuse köögiklassikast. Sarnaselt paljudele teistele prantsuse klassikalistele küpsetistele, valmib keedutainas lihtsatest koostisosadest,...

5 Kommentaari / January 05, 2015


sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.