Seenesalat õunaga

Lihtsalt maitsev salat seentest ja õuntest.

  • 500 g kupatatud, nõrutatud ja jahutatud metsaseeni
  • 1 suur või 2 väiksemat hapukat õuna
  • 1-2 mugulsibulat
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • hakitud tilli
  • 150 g 20%-list hapukoort

Haki seened, õun ja sibul ühtlaselt peeneks. Maitsesta soola, pipra ja tilliga ning sega hapukoorega. Tõsta külmkappi umbes pooleks tunniks, et salat saaks maitsestuda. Vajadusel lisa soola juurde ja sega uuesti läbi.

Kaunista õunaviiludega.

Retseptist toodud kogustest jätkub 6-8 inimesele.

Retsept ja foto: Maris Schryer (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Õunakeeks iirisekattega
Järgmine postitus
Õuna-tosca kook
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Õunakeeks iirisekattega

Mahlane, õrna kaneeli maitsega riivõuna-keeks, millele lisab pidulikkust kreeka pähklitega iirisekate.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.