Õrnalt kaneeline krõbe müsli, milles rasvaine asemel on siduvaks aineks õunapüree.

  • 200 g jämedaid täistera kaerahelbeid
  • 80 g päevalilleseemneid
  • 40 g seesamiseemneid
  • 120 g mandleid
  • 2 tl kaneeli
  • 0,5 tl jahvatatud kardemoni
  • 0,25 tl jahvatatud muskaatpähklit
  • näputäis soola
  • 200 g õunapüreed (valmista ilma suhkruta)

Haki mandlid veidi väiksemaks. Sega kõik koostisained omavahel.

Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 160-kraadises ahjus u. 30-40 minutit. Iga 10-15 minuti järel sega müslit. Ahjust võttes sega hoolega müslit, nii väldid suuremaid tükke. Jahuta ja pane klaaspurki hoiule.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)