pannkoogid / 11/24/2015

Pannkoogid kakao ja kirsikastmega

Maitsvad šokolaadimaitselised ülepannkoogid, lisandiks hapukas-magus kirsikaste.

  • 2 muna
  • 4 dl piima
  • 2 dl nisujahu
  • 4 spl kakaod
  • 3 spl suhkrut
  • näpuotsaga soola

Kirsikaste:

  • u. 200 g (külmutatud) kirsse
  • 1 dl vett
  • 1-2 spl maisitärklist
  • maitse järgi (u. 4 spl) suhkrut

Sega omavahel jahu, kakao, suhkur, sool. Lisa piim, viimasena sega juurde lahtiklopitud munad. Lase tainal pool tundi külmikus seista.

Prae pannil õlis pannkoogid.

Kastmeks vala potti külmutatud kirsid, vesi ja suhkur. Kuumuta keemiseni. Sega tärklis 3-4 spl veega, kalla pliidil olevale kastmele. Tõsta tulelt ja serveeri pannkooke kirsikastme ja klaasi piimaga.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Suvikõrvitsa pannkoogid
Järgmine postitus
Pannkoogid tatrajahust
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Suvikõrvitsa pannkoogid

Vähese nisujahuga valmivad mahlased pannkoogid.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.