Kaerahelbepuder mesiste õuntega

Toitev, vanilliselt lõhnav hommikupuder, mis on serveeritud karamelliste õunaviiludega.

Puder:
  • 2,5 dl täisterakaerahelbeid
  • 5 dl piima
  • 2 dl vett
  • 1 vanillikaun (poolitatud ja seemned välja kraabitud)
  • näpuotsaga soola
Õunad:
  • 2 õuna (punast) viilutatuna
  • 2 sl mett
  • praadimiseks natuke võid
Serveerimiseks:
  • piima
  • vahtrasiirupit
Pane kõik pudru koostisained potti ja kuumuta tasasel tulel aeg-ajalt segades 8 minutit või kuni puder on paksenenud. Eemalda vanillikaun.
Kuumuta pann ja kuumuta sellel pisut võid. Lisa õunaviilud ja prae neid 1 minut mõlemalt poolelt. Lisa mesi ja prae veel 1-2 minutit kuni õunad on kuldsed ja karamellistunud.
Tõsta puder kaussidesse, soovi korral lisa veidi piima ja vahtrasiirupit ning tõsta peale mesised õunad.
Retsept: Donna Hay, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)



Eelmine postitus
Ahjuõunapüree kaneeliga
Järgmine postitus
Banaani-datli müsli
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Ahjuõunapüree kaneeliga

Ahjus küpsetatav kaneelise maitsega mahe õunapüree.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.