Mõnusa kreemise täidisega hõrk tort, mille vahele võid panna marju vastavalt soovile. Valmib kiirelt ja ilma küpsetamata, kuid peab vähemalt 6 tundi külmikus seisma.

Põhi:

  • 200 g küpsiseid
  • 80 g võid

Vahele:

  • u. 200 g marju vastavalt soovile (nt. maasikad, mustikad, vaarikaid)

Kate:

  • 400 g kohupiimapastat
  • 2 dl 35% koort
  • 200 g valget šokolaadi

Purusta küpsised, sega sulatatud võiga. Suru segu 26 cm-se läbimõõduga koogivormi põhja.

Kata põhi ühtlase kihina marjadega.

Kreemiks sulata hakitud valge šokolaad kuumaveevanni kohal. Sega vedel jahutatud šokolaad toasooja kohupiima hulka. Sega ühtlaseks ja lisa ettevaatlikult vahustatud vahukoor. Laota segu koogivormi ja lase tahkuda 6 tundi kuni üleöö.

Retsept: Pereköök, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)