Põhjaks vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munakollased ja hapukoor. Sega küpsetuspulber jahuga ja lisa tainale. Kata 24×34 cm ahjuvorm küpsetuspaberiga ja seejärel tainaga. Torka taina sisse kahvliga augud. Eelküpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

Täidise jaoks vahusta munakollane ja munad suhkru ja vanillisuhkruga kohevaks, lisa kohupiim, hapukoor, rosinad ja riivitud sidrunikoor. Sega õrnalt läbi ja laota tainale. Küpseta ahjus veel 20 minutit.

Samal ajal vahusta katte jaoks munavalged kõvaks valgeks vahuks, lisa vähehaaval tuhksuhkur ja vahusta segamini. Tõsta küpsele kohupiimakihile ja küpseta veel ahjus 5-10 minutit, kuni munavalgekate saab kerge kuldse jume.

Retsept: Nami-Nami retseptikogu, foto: Elina Sildre (Perenaine.ee