Toortatrapuder kakaoga

Toitev toorpuder tatrast, kus maitses domineerib kakao, karamellist magusat maitset lisab dattel. Suhkruvaba.
  • 1 küps banaan
  • u. 4 spl toortatart
  • 2 tl kakaopulbrit
  • u. 2-3 pehmet datlit (nt Rimist)
  • veidi kaneeli
  • näpuga soola
  • vett (soovi korral piim)
  • marju

Pane tatar väikesesse kaussi, kata veega, jäta vähemalt neljaks tunniks kuni ööseks likku.

Loputa tatar, pane blenderisse, lisa banaan, kakao, datlid, kaneel, sool ja kata vähese veega. Püreesta ühtlaseks kreemjaks pudruks. Kui puder tundub liiga paks, siis lisa veidi vett.

Serveeri meelepäraste marjade või puuviljadega, soovi korral lisa veidi kanepiseemneid, õietolmu, kookoslaaste või seemneid.

Sellest kogusest tuleb 1 kausitäis putru.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Keerusaiad kookoskaramelliga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Keerusaiad kookoskaramelliga

Karamellised pärmitaina saiad, mille koostisosad on vegan. Kookossuhkur annab kreemile karamellise ja mõnusalt mõrkja maitse.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.