Toitev toorpuder tatrast, kus maitses domineerib kakao, karamellist magusat maitset lisab dattel. Suhkruvaba.
- 1 küps banaan
- u. 4 spl toortatart
- 2 tl kakaopulbrit
- u. 2-3 pehmet datlit (nt Rimist)
- veidi kaneeli
- näpuga soola
- vett (soovi korral piim)
- marju
Pane tatar väikesesse kaussi, kata veega, jäta vähemalt neljaks tunniks kuni ööseks likku.
Loputa tatar, pane blenderisse, lisa banaan, kakao, datlid, kaneel, sool ja kata vähese veega. Püreesta ühtlaseks kreemjaks pudruks. Kui puder tundub liiga paks, siis lisa veidi vett.
Serveeri meelepäraste marjade või puuviljadega, soovi korral lisa veidi kanepiseemneid, õietolmu, kookoslaaste või seemneid.
Sellest kogusest tuleb 1 kausitäis putru.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)