Argipäevane, kiirelt valmiv supp Hiinamaalt. Kogused kahele.

  • 1 spl õli
  • 1 küüslauguküüs
  • 4 õhukest viilu värsket ingverit
  • 50 g värsket spinatit
  • 1 väiksem porgand
  • 800 ml köögiviljapuljongit
  • 200 g pehmet tofu (siidine)
  • 2 spl seesamiõli
  • Vajadusel ka soola ja pipart

Kuumuta õli vokkpannil kuniks see hakkab kergelt suitsema, lisa peenikeseks hakitud küüslauk ja ingver. Kuumuta u. 30 sekundit ja lisa peenikesteks (1 mm paksused) seibadeks viilutatud porgand. Kuumuta porgandit u. 30 sekundit ja lisa spinat. Prae segu edasi u. 2 minutit.

Lisa kuum köögiviljapuljong, kuubikuteks lõigatud tofu, kuumuta keemiseni ja keeda 2-3 minutit. Eemalda tulelt, lisa seesamiõli ja vajadusel soola-pipart.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)