Šokolaadikommid, milles kõrvitsaseemnete üsna tugev ja omapärane maitse sobib kakao maitsega päris kenasti.

  • 25 g võid
  • 75 g piimašokolaadi
  • 50 g koorepulbrit
  • 130 g kõrvitsaseemneid
  • 75 ml kohvikoort
  • 30 g kakaopulbrit
  • 2 sl suhkrut
  • vaniljesuhkrut

Jahvata kooritud kõrvitsaseemned jahuks. Sega potis koor koorepulbriga ja kuumuta keemiseni. Lisa või, kakaopulber, suhkur, tükeldatud šokolaad ja võta pott tulelt. Lisa vaniljesuhkur ja kõrvitsaseemnejahu ning sega ühtlaseks. Pane 4-5 tunniks külma.

Vormi pallid ja veereta neid kakaos või jahvatatud kõrvitsaseemnetes. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)