Kommid, milles annavad tooni kuivatatud aprikoosid. Sellest kogusest saab umbes 30 maitsvat kommi.

  • 100 g kooritud päevalilleseemneid
  • 100 g piimašokolaadi
  • 75 ml kohvikoort
  • 50 g palmirasva (võid asendada ka võiga)
  • 50 g kuivatatud aprikoose
  • 3 sl magusat kakaojoogi pulbrit
  • Veeretamiseks kakaopulbrit

Jahvata päevalilleseemned peeneks jahuks. Kuumuta koor, lisa palmirasv ja hakitud šokolaad. Sega ühtlaseks ja jahuta pisut.

Haki aprikoosid väikesteks tükkideks. Lisa kooresegule aprikoosid ja kakaopulber. Sega segamini ja lase üleöö külmkapis seista. Järgmisel päeval vormi käte vahel pallid ja veereta neid kakaopulbris. Hea, kui enne serveerimist saavad kommid veel mõned tunnid taheneda.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)