Šokolaadi-kohvikommid

Kohvimaitselised šokolaadikommid, milles võid palmirasva asemel edukalt tavalist võid kasutada. Sellest kogusest saab 24 kommi.

  • 125 ml kohvikoort
  • 2 tl lahustuvat kohvi
  • 50 g piimašokolaadi (Fazeri iirisetükkidega)
  • 30 g palmirasva (võid asendada toasooja võiga)
  • 2 sl kakaopulbrit (ilma suhkruta)
  • 1 sl suhkrut
  • 50 g kuiva teralist pakikohupiima
  • 50 g mandleid
  • veeretamiseks magusat kakopulbrit ja šokolaadigraanuleid

Kalla koor potti, lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel, kuni koort jääb alles 50 ml. Lisa kohvigraanulid, rasvaine, suhkur ja šokolaaditükid ja võta pott tulelt. Lisa ka kakao, jahvatatud mandlid ning kohupiim. Sega segamini ja pane 3-4 tunniks külmkappi. Vormi pallid ja veereta neid magusa kakaojoogi-pulbri ja šokolaadigraanulite segus.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Šokolaadikommid aprikoosidega
Järgmine postitus
Šokolaadikommid kookosega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Šokolaadikommid aprikoosidega

Kommid, milles annavad tooni kuivatatud aprikoosid. Sellest kogusest saab umbes 30 maitsvat kommi.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.