Kohvimaitselised šokolaadikommid, milles võid palmirasva asemel edukalt tavalist võid kasutada. Sellest kogusest saab 24 kommi.

  • 125 ml kohvikoort
  • 2 tl lahustuvat kohvi
  • 50 g piimašokolaadi (Fazeri iirisetükkidega)
  • 30 g palmirasva (võid asendada toasooja võiga)
  • 2 sl kakaopulbrit (ilma suhkruta)
  • 1 sl suhkrut
  • 50 g kuiva teralist pakikohupiima
  • 50 g mandleid
  • veeretamiseks magusat kakopulbrit ja šokolaadigraanuleid

Kalla koor potti, lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel, kuni koort jääb alles 50 ml. Lisa kohvigraanulid, rasvaine, suhkur ja šokolaaditükid ja võta pott tulelt. Lisa ka kakao, jahvatatud mandlid ning kohupiim. Sega segamini ja pane 3-4 tunniks külmkappi. Vormi pallid ja veereta neid magusa kakaojoogi-pulbri ja šokolaadigraanulite segus.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)