Kooresed mandlimaitselised maiused.

  • 1 dl 10% koort
  • 1,5 dl koorepulbrit
  • 1 tl vaniljepulbrit
  • 3 sl suhkrut
  • 1 sl võid
  • 3 dl kooritud ja röstitud mandleid
  • 2 sl tuhksuhkrut
  • 5 küpsist (näiteks Selga)
  • veeretamiseks küpsisepuru

Pane koor, koorepulber, või ja suhkur potti ja lase korraks keema. Jahuta.

Mandlid peenesta köögikombainis, mitte päris peeneks jahuks, aga selliseks teralisemaks massiks. Küpsised mulju teises nõus puruks, näiteks pudrunuiaga. Sega kõik kokku, lisa tuhksuhkur.

Lase külmikus tund või paar seista ja siis vormi väiksed pallikesed. Veereta küpsise- või mandlipurus.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)