Nii nagu apelsin sobib kokku šokolaadiga, nii sobib ka sidrun. Ilmselt passiks siia piimašokolaadi asemel tume šokolaad veel paremini. Palmirasva asemel võid kasutada tavalist võid.

  • 2 dl päevalilleseemneid
  • 100 g piimašokolaadi
  • 75 ml kohvikoort
  • 50 g palmirasva
  • 2 sl magusat kakaojoogi pulbrit
  • poole sidruni koor ja mahl

Kuumuta koor, lisa rasvaine, kakaopulber ja tükeldatud šokolaad. Sega ühtlaseks.

Jahvata päevalilleseemned köögikombainis jahuks. Lisa riivitud sidrunikoor ja mahl. Sega kõik kokku ja pane üleöö külmkappi seisma. Järgmisel päeval vormi väikesed pallid ja veereta neid kakaopulbris.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)