Neid piparmündiglasuuriga šokolaadiküpsised on lihtne valmistada. Jõuluajal on nad sobilikud ka kingikotti pakkimiseks.

  • 100 g võid
  • 120 g suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 muna
  • 150 g nisujahu
  • 35 g kakaopulbrit
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • 100 g tumedat šokolaadi

Glasuur:

  • 75 g tuhksuhkrut
  • 15 ml kakaod
  • 30 ml keevat vett
  • 2 tilka piparmündiõli

Mikserda või suhkruga pehmeks vahuks, lisa muna, vahusta edasi. Sega juurde omavahel segatud jahu, küpsetuspulber, kakao, vanillsuhkur. Lisa tükeldatud šokolaad, vormi lusikaga väiksed pätsikesed, pane ahjuplaadile. Küpseta 180C-kraadises ahjus u. 12 minutit.

Glasuuriks pane kõik komponendid potti ja kuumuta. Nirista küpsisetele.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)