Juustukogumik / kalaroad / suupisted / 08/25/2014

Soe suitsukalaleib

Maitsev vahepala suitsukalast.

  • 4 koorikleiba
  • 75 g riivjuustu
  • 1 muna
  • 1 sl majoneesi
  • 100 g suitsukala
  • värsket kurki
  • värsket tilli

Puhasta kala nahast ja luudest, tükelda ja sega majoneesi ning hakitud tilliga. Riivjuust sega munaga. Aseta leivale kala, sellele omakorda juustusegu. Küpseta 200 kraadi juures umbes 10 minutit. Lao peale kurgiviilud.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Rohelised merekarbid karulaugupestoga
Järgmine postitus
Po'boy sändvitš krevettidega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Rohelised merekarbid karulaugupestoga

See on luksuslik eelroog, mille valmistamine on kiire ja väga lihtne. Küüslaugumekine karulaugupesto on just see, mis maitset juurde annab, aga karpide enda maitset alla ei suru.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.