Eesti gastronoomiakonkursi Silverspoon 2018. a. võitjad järgnevates kategooriates on:

  • Fine dining – Restoran Horisont
  • Casual dining – Parrot MiniBar
  • Parim pererestoran – Tulivee
  • Parim eesti köök – Restoran Ö
  • Parim rahvusvaheline köök – Gianni
  • Parim aasia köök – Chedi
  • Parim kohvik – Ugandi kohvik
  • Parim gastropubi – Tabac
  • Parim tänavatoit – Burger Kitchen Tänavagurmee
  • Parima peakoka tiitli vääriliseks nimetati Margo Paluoja restoranist Parrot Minibar.

Parima teeninduse kategooria võitjaks kuulutati Mon Repos peakoka korrus ning parima taimetoidu pakkuja tiitli pälvis restoran Von Krahl Aed.

Parimaks Silverspoon 2018 nooreks kokaks kuulutati Sander Kuldsaar restoranist Kaks Kokka ja Ö, kes sõidab ihaldusväärsele praktikale kuuks ajaks Michelin tärniga pärjatud restorani OLO, Helsinkis.

Esmakordselt anti Silverspoon tänavusel hooajal välja ka meediaauhind, mille laureaadiks valis üheteistkümnest autoriteetsest isikust koosnev žürii Heidi Vihma/Äripäev.

MTÜ Gastronomy Society of Estonia korraldab Silverspoon konkurssi juba aastast 2004. Tänavu osales konkursil üle 150 restorani.

Tänavuseks parimaks fine dining restoraniks valiti Horisont. Foto: Silverspoon.ee
Tänavuseks parimaks fine dining restoraniks valiti Horisont.
Foto: Silverspoon.ee