Juustukogumik / küpsised / 03/24/2014

Rosmariinised juustukrõbedikud

Mõnusalt krõbedad juustuküpsised, mida on lihtne valmistada. Kui parmesani pole, kasuta tavalist juustu.

  • 2,5 dl nisujahu
  • 0,5 tl soola
  • 3 spl riivitud parmesani juustu
  • 1 spl hakitud värsket rosmariini
  • 3 spl oliiviõli
  • 60 ml (0,6 dl) 35% koort

Sega kõik ained omavahel, kas käsitsi või köögikombainis. Tainas peab olema muretaina paksusega ja rullitav. Lisa vajadusel peotäis külma vett.

Rulli tainas küpsetuspaberile, nii paksuks nagu piparkoogi- või muu küpsisetainas. Tõmba noaga tainasse murdekohad – et oleks mugav pärast küpsetamist paraja suurusega küpsised murda.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10-12 minutit kuniks suur plaadiküpsis on muutunud kuldseks-pruunikas ja murra-lõika paraja suurusega küpsised.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Porgandiküpsised
Järgmine postitus
Seemne-meeküpsised
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Porgandiküpsised

Äärtest krõbedad ja seest pehmed küpsised, mida söövad isukalt ka need, kes muidu porgandist vaimustuses ei ole.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.