Rohelised muffinid naadiga

Hästi mahlased ja maitsvad juustused muffinid naadiga.

  • 2 muna
  • 3 dl nisujahu
  • 100 g toasooja võid
  • 100 g hapukoort
  • 150 g riivjuustu
  • korralik peotäis naadilehti
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 sl suhkrut
  • noaotsatäis soola

Kalla naadilehtedele keev vesi, lase paar minutit seista. Nõruta naat ja haki. Vahusta toasoe või suhkruga, klopi ükshaaval juurde munad. Lisa jahuga segatud küpsetuspulber ja sool, seejärel hapukoor, riivjuust ja naadilehed. Sega hoolikalt läbi. Tõsta tainas muffinivormidesse (12 tk) ja küpseta 200–210 kraadises ahjus 15 minutit.

Retsept: perekond Lugima (avaldatud Õhtulehes, kevad 2010), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Avokaado-võie
Järgmine postitus
Nõgeserisoto
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Avokaado-võie

Lihtne leivamääre, mis on lausa kevadiselt rõõmus ja maitsev mahlane.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.