Vahukoorene riisimaius.

  • 2,5 dl vett
  • 5 dl piima
  • 1,5 dl riisi
  • 1 kaneelikoor
  • soola
  • 50 g rosinaid
  • 2 dl 35% koort
  • 1,5 sl suhkrut
  • 2 banaani
  • 6 konservvirsiku poolikut

Lase riis vees keema, lisa piim ja kaneelikoor ja keeda tasasel tulel, kuni riis on pehme. Enne keetmise lõppu lisa pestud rosinad. Eemalda kaneelikoor ja jahuta. Vahusta koor 1,5 sl suhkruga. Lõika konserveeritud virsikud ja banaanid kuubikuteks. Tõsta vahukoore hulka jahtunud riisipuder ja puuviljatükid, sega kergelt läbi ja tõsta kaussidesse või magustoidupokaalidesse.

Sellest kogusest jagub umbes neljale.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)