magustoidud / riisitoidud / 04/05/2014

Riisi-vaarika ahjukreem

Maitsev kreemine magustoit, milles saad hõlpsasti ära kasutada eelmise õhtusöögi riisi.

  • 3 muna
  • 150 ml 35% koort
  • 150 ml piima
  • 2 dl keedetud riisi
  • 0,5 dl suhkurt
  • Marju, näiteks vaarikaid

Klopi munad suhkruga lahti. Kuumuta koor ja piim keemiseni, nirista munasegusse. Pane ahjuvormi põhja lusikaga ühtlase kihina riis ja kalla peale saadud keedukreemi segu. Pane peale marju ja küpseta 160-kraadises ahjus, sõltuvalt ahjuvormide suurusest ja sügavusest, 15-30 minutit.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Riisibrüleekreem suvemarjadega
Järgmine postitus
Riisimagustoit puuviljadega
1 Kommentaar

May 3, 2016

Muidu oli hea , aga lisasin vaarikaid rohkem. Kuna mulle meeldib kui on natuke hapum.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Riisibrüleekreem suvemarjadega

Suvemarjadeks sobivad talvisel ajal hästi ka erinevad külmutatud marjad – mustikad, kirsid, vaarikad, mustsõstrad. Pildil oleval magustoidul on kasutatud mustikaid.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.