Piparmündine kakao

Selle lihtsalt valmiva kakao teeb eriliselt hõrguks purustatud šokolaadi-piparmündikommide lisamine.

  • 2 tl naturaalselt kakaopulbrit
  • 2 dl keema tõusnud piima
  • suhkrut vastavalt maitsele
  • 2-3 tl Marianne Crushi (Fazer)

Sega kruusis kakao, suhkur ja Marianne Crush. Lisa natuke kuuma piima, sega ühtlaseks. Lisa segades ülejäänud piim.

Soovi korral võib kakaole tõsta peale lusikatäis vahukoort.

Kogused ühele.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Peti tarretis rabarbiga
Järgmine postitus
Pirnipuding
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Peti tarretis rabarbiga

Kergelt hapukas tarretatud magustoit, milles kasutatud petti ja rabarbrit.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.