Pelmeenivorm

Roog pelmeenisõbrale, mis meenutab pisut lasanjet.

  • 500 g pelmeene
  • 1 paprika
  • 1 sibul
  • 1 sl õli
  • 3 muna
  • 1 dl hapukoort
  • 2 dl piima
  • soola
  • pipart
  • 75 g riivitud juustu

Haki sibul ja tükelda paprika. Kuumuta pannil õli ja prae köögivilju mõned minutit. Tõsta pann tulelt.

Määri ahjuvorm rasvainega ja tõsta sinna külmutatud pelmeenid. Klopi segamini piim, munad ja hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Laota pelmeenidele peale sibul ja paprika ning vala kõik üle muna-piima-koore seguga. Peale riivi juustu (võid selle ka poole küpsemise pealt lisada).

Küpseta vormi 200-kraadises ahjus umbes 40 min. Enne serveerimist lase pisut seista.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Maapirni ahjuvorm
Järgmine postitus
Värvikas munaroog köögiviljadega
3 Kommentaari

February 9, 2015

Kahekordistasin kogused ja oi kui ok oli.


March 26, 2015

Väga maitsev oli!


March 13, 2017

hapukurk



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Maapirni ahjuvorm

Maapirn on eestimaine köögivili, mis välimuselt meenutab pisut ingverijuurt, aga maitselt meenutab magusat kartulit.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.