Roog pelmeenisõbrale, mis meenutab pisut lasanjet.
- 500 g pelmeene
- 1 paprika
- 1 sibul
- 1 sl õli
- 3 muna
- 1 dl hapukoort
- 2 dl piima
- soola
- pipart
- 75 g riivitud juustu
Haki sibul ja tükelda paprika. Kuumuta pannil õli ja prae köögivilju mõned minutit. Tõsta pann tulelt.
Määri ahjuvorm rasvainega ja tõsta sinna külmutatud pelmeenid. Klopi segamini piim, munad ja hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Laota pelmeenidele peale sibul ja paprika ning vala kõik üle muna-piima-koore seguga. Peale riivi juustu (võid selle ka poole küpsemise pealt lisada).
Küpseta vormi 200-kraadises ahjus umbes 40 min. Enne serveerimist lase pisut seista.
Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)
Merlyn
Kahekordistasin kogused ja oi kui ok oli.
Katrin
Väga maitsev oli!
Peeter Esimene
hapukurk
Tere
Tomat
Tanel
Just panin ahju,vorm oli väiksevõitu loodan et üle ääre ei tule 😛
Rene
“Vorm” on väga mittemidagiütlev ühik. Ahjuvormid on erineva suurusega!