Roog pelmeenisõbrale, mis meenutab pisut lasanjet.

  • 500 g pelmeene
  • 1 paprika
  • 1 sibul
  • 1 sl õli
  • 3 muna
  • 1 dl hapukoort
  • 2 dl piima
  • soola
  • pipart
  • 75 g riivitud juustu

Haki sibul ja tükelda paprika. Kuumuta pannil õli ja prae köögivilju mõned minutit. Tõsta pann tulelt.

Määri ahjuvorm rasvainega ja tõsta sinna külmutatud pelmeenid. Klopi segamini piim, munad ja hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Laota pelmeenidele peale sibul ja paprika ning vala kõik üle muna-piima-koore seguga. Peale riivi juustu (võid selle ka poole küpsemise pealt lisada).

Küpseta vormi 200-kraadises ahjus umbes 40 min. Enne serveerimist lase pisut seista.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)