Peedi-kõrvitsasupp

Kaunis ja maitselt mahe püreestatud köögiviljasupp, millel on “täpiks i peal”cheddar tüüpi juust. Ideaalne külmaks talveõhtuks!

  • 2 väiksemat peeti
  • 1 sibul
  • 250 g kõrvitsat
  • 75 g cheddari juustu
  • 500 ml vett
  • 1 tl köögiviljapuljongi pulbrit
  • 1 sl kõrvitsaõli

Kuumuta potipõhjas õli, lisa jämedalt hakitud sibul ja prae mõned minutid. Lisa vesi, puljongipulber ja peedikuubikud. Keeda peet poolpehmeks ja lisa kõrvitsatükid. Keeda kuni aedviljad on pehmed. Lisa tükeldatud juust ja püreesta saumikseriga.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Nõgese-naadisupp
Järgmine postitus
Peedipüreesupp kitsejuustuga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Nõgese-naadisupp

Kevadine vitamiinirohke supp.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.