Kevadtoidud / supid / taimetoidud / 04/09/2014

Nõgese-naadisupp

Kevadine vitamiinirohke supp.

  • naati ja nõgeseid (pestult, hakitult ja pisut kokku surutult umbes 1 klaasitäis)
  • 750 ml puljongit
  • 50 ml tumedat riisi
  • 4 vutimuna
  • 1 sibul
  • 1 porgand
  • 1 sl võid

Keeda vutimune umbes minut, koori. Haki sibul, tükelda porgand ning hauta neid võis mõned minutid. Riis keeda puljongis poolpehmeks, lisa porgand ja sibul ja keeda kuni kõik on peaaegu valmis. Viimasena lisa umbrohud ja lase veel korraks keema. Serveeri vutimunaga.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Maguskartuli supp
Järgmine postitus
Peedi-kõrvitsasupp
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Maguskartuli supp

Maguskartul ehk bataat on laialt levinud Ameerikas, aga juba mõnda aega kättesaadav ka meil Eestis. Lihtne ja maitsev köögivili, millega oma argipäevast toidulauda rikastada. See supp ei ole liialt vürtsikas ning maitseb hästi ka lastele. Kogused 6-8 inimesele.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.