Juustukogumik / supid / taimetoidud / 04/09/2014

Peedipüreesupp kitsejuustuga

Peedine püreesupp, millele lisavad “vürtsi” värske tüümian ja kitsepiimajuust.

  • 1 keskmise suurusega porgand
  • 2 keskmise suurusega peeti
  • 1 sibul
  • 1 sl õli
  • 700 ml köögiviljapuljongit
  • 1 sl veiniäädikat
  • värsket tüümiani
  • 2 – 3 sl kitsepiima määrdejuustu
  • serveerimiseks 100g kitsepiimajuustu

Lõika sibul ja porgand tükkideks ning kuumuta õlis mõned minutid. Lisa puljong, tükeldatud peet ja lase vaikselt kaane all podiseda kuni peet on pehme. Lisa värsket tüümiani, äädikas ja määrdejuust ning püreesta saumikseriga ühtlaseks. Serveeri kitsepiimajuustuga.

Kogused neljale.

Retsept: Elina Sildre (Perenaine.ee), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Peedi-kõrvitsasupp
Järgmine postitus
Sibula-läätse supp
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Peedi-kõrvitsasupp

Kaunis ja maitselt mahe püreestatud köögiviljasupp, millel on “täpiks i peal”cheddar tüüpi juust. Ideaalne külmaks talveõhtuks!

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.