Tallinna toidumessil FoodFair kuulutati tänavuseks parimaks kokaraamatuks “Armastusega Kihnust, uut ja vana saareköögist“, mille autorid on Jana Ruubel ning Hele-Mai Alamaa ning kirjastajaks Ajakirjade Kirjastus.
Toidumessi korraldaja Profexpo teatel hindas žürii raamatuid lähtuvalt sisust, kujundusest, praktilisusest ja trükiste kvaliteedist. Lisaks valmistasid Tallinna Teeninduskooli õpilased õpetaja Diane Sarapuu-Kelderi juhtimisel degusteerimiseks roa iga nominendi raamatust juhuslikult välja valitud retsepti järgi.
Parimaks tõlkeraamatuks tunnistati “Maailma parimad koogid” kirjastuselt Kirjastus Koolibri.
Žüriisse kuulusid:
- Kalle Toompere – Eesti Kujunudusgraafikute Liit
- Diane Sarapuu–Kelder – Tallinna Teeninduskooli koka eriala kutseõpetaja
- Tallinna Teeninduskooli koka eriala õpilased
- Veiko Ruukel Eesti Peakokkade Ühendus
- Sirje Maasikmäe Eesti Kirjastuse Liidu nimel Menu Kirjastusest
- Kersti Sülla – Antalis
- Marju Kirsipuu Apollo raamatupoed
- Ege Tarenõmm Rahva Raamat.