Paneeritud suvikõrvitsakettad

Lihtne ja kiirelt valmiv suupiste suvikõrvitsahooajaks.

  • 15 suvikõrvitsaviilu
  • 1 muna
  • ca 1 dl riivsaia
  • maitsestamiseks soola, tilli
  • praadimiseks õli

Klopi muna kausis lahti. Puista laiemale taldrikule riivsaia. Kasta suvikõrvitsaviil muna sisse ja tõsta see siis riivsaia sisse, tehes selle mõlemalt poolt riivsaiaseks. Prae pannil mõlemalt poolt pruuniks. Võta tulelt ning raputa peale soola ja tilli.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)

 




Eelmine postitus
Lillkapsa kotletid
Järgmine postitus
Kõrvitsaorsoto
6 Kommentaari

August 24, 2015

Mina panen sinihallitusjuustu ka peale.


August 24, 2015

Tegin ka lihtsalt jahu ja munaga… oi kui maitsev, võiks lõputult süüa, nämm!


August 24, 2015

Mina laon veel potti natuke võid ja prae sibulat vahele ja hautan õrnalt tulel – vaat siis on ime maitsev, ämm paneb vahest tomatit ka vahele. Ime nämma.


August 24, 2015

Minu lemmik-lihtne valmistada ja maitsev!!!


August 24, 2015

Olen teinud jahu ja riivjuustu seguga, nii võib neid ka ahjus küpsetada.


August 5, 2016

Kui muidu lapsed meil suvikõrvitsat meelsasti ei söö, siis seda küll. Samuti purustan suvikõrvitsat või tavalist kõrvitsat muffinitesse, imekenad värv ja maitsvad.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Lillkapsa kotletid

Seest mahlased ja pealt krõbedad kotletid lillkapsast ja juustust. Sellest kogusest saad ca 10 kotletti.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.