hoidised / õunakogumik / 04/05/2014

Õunamoos granadilliga

Kuldkollane õunamoos.

  • 600 g kooritud õunu, soovitavalt liivi kuldrenetti
  • 0,5 laimi mahl
  • 70 ml granadillipüreed
  • 50 ml vett
  • 170 g suhkrut

Tükeldada õunad ca. 1 cm kuubikuteks. Pane potti koos laimimahla, vee ja granadillipüreega ning keeda pool tundi. Lisa suhkur ning keeda veel umbes 20-25 minutit.

Proovi, kas on piisavalt magus, olenevalt õunasordist võib vajalik suhkrukogus tublisti varieeruda. Tõsta kuum moos purkidesse.

Retsept ja foto: Elisa Koor (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Punase oa pasta
Järgmine postitus
Rabarberi magustoit vanillikreemiga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Punase oa pasta

Punase oa pasta (red bean paste) on aasia (jaapani, hiina) köögis üsna sageli kasutatav magus täidisaine kookidesse, saiadesse ja küpsistesse. Seda valmistatakse punastest azuki ubadest.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.