Odrakarask naadiga

Värsked, äsja tärganud naadilehed muudavad selle odrakaraski ka kevadiseks.

  • 3 dl odrajahu
  • 2 tl suhkrut
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soola
  • 2 dl piima
  • 250 g ricottat või teralist kohupiima
  • 1 muna
  • 2 suurt peotäit noori naadilehti

Sega jahu suhkru, soola ja küpsetuspulbriga. Klopi, muna, piim ja ricotta ühtlaseks. Pese naadilehed ja nõruta, lõika kääridega väiksemateks tükkideks. Kalla kuivained ricottasegusse, lisa naadilehed ja sega tainas õrnalt läbi.

Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta karaskit ahju keskosas umbes 35 minutit. Parim ahjusoojalt.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Odrakarask
Järgmine postitus
Odrakarask seemnetega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Odrakarask

Retsept eesti köögi varasalvest.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.