Odrakarask

Retsept eesti köögi varasalvest.

  • 1,5 dl odrajahu
  • 1,5 dl nisujahu
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • 1,75 dl piima
  • 200 g teralist kohupiima
  • 1 muna
  • 2 tl suhkrut
  • 1 tl soola
  • 2 sl õli

Sega kausis piim, kohupiim ja muna. Maitsesta soola ja suhkruga. Sega jahud ja küpsetuspulber, lisa tainale. Lisa õli. Sega võimalikult vähe. Vala tainas määritud vormi.

Küpseta 180 kraadi juures umbes 40 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kõrvitsakarask
Järgmine postitus
Odrakarask naadiga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kõrvitsakarask

Kõrvits annab sellele karaskile nii ilusat värvi, kui ka mahlasust.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.