
Lihtsalt valmivad mõnusad šokolaadi-pähklimaitselised maiused.
- 2 suurt muna
- 250 g Nutellat
- 125 g 82% võid
- 100 g nisujahu
- 0,5 dl pruuni suhkrut
- näputäis soola
Sulata või ja jäta jahtuma. Vahusta kergelt munad ja suhkur mikseriga, lisa Nutella. Sega juurde jahu, sool ja sulatatud ning pisut jahtunud või.
Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud 20x20cm suurusega koogivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus u. 25-35 minutit.
Võta kook ahjust ja lõika suupärased ruudud. Sõbrale kinkimiseks vormi koogid hoopis südamekujulise vormiga.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
Marilyn Ivask
Nii lihtne valmistada ja ülimaitsvad.
Serveerin juurde veel ka vaniljejäätist, siis on täiuslik 😉
Ellen
Kui ma teen tavalises koogivormis, mis on lahtikäiv ümmargune suuruses 24 vms kui palju peaks koguseid suurendama, et brownie oleks siiski normaalses kõrguses?
Perenaine
Tere! 20 cm kandilise ja 24 cm ümmarguse vormi jaoks peaksid vajama sama palju toorainet. Loodetavasti õnnestub, head küpsetamist!