Kevadtoidud / salatid / taimetoidud / 09/02/2014

Nurmenuku-naadi salat

Vitamiinirikas maitsev salat, mis valmista noortest naatidest.

  • 200 g meelepärast rohelist salatit, lehtsalatit või jääkapsast
  • 1 suur peotäis noort naati, hakituna
  • 1 väike peotäis nurmenukulehti, hakituna
  • 1 dl kreeka kastet

Rebi roheline salat väikesteks tükkideks. Haki naadid ja nurmunukulehed veel väiksemaks ning puista rohelisele salatile. Vala peale kaste, sega segamini ja serveeri kohe.

Haki naadid ja nurmenukulehed väikesteks tükkideks, sest nii segunevad maitsed paremini. Üksikud terved lehed võivad oma varakevadise intensiivse maitse tõttu liiga mõrkjad tunduda.

Retsept ja foto: Maris Schryer (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kirev oasalat
Järgmine postitus
Kolmevärviline kuskussisalat
1 Kommentaar

January 21, 2015

Teen seda salatit igal kevadel,lisan pisut jänesekapsast ja noori põdrakanepi võrseid



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kirev oasalat

Toekam suutäis salatite vallast.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.