salatid / taimetoidud / 08/31/2014

Kirev oasalat

Toekam suutäis salatite vallast.

  • 150 g kuivatatud valgeid ube
  • 150 g konservmaisi
  • 1 sibul
  • 1 suur punane paprika
  • 250 g kurki
  • 3 sl külmpressi oliiviõli
  • 1 sl punase veini äädikat
  • 1 sl vedelat mett
  • maitse järgi jahvatatud Cayenne’i pipart
  • maitse järgi soola
  • murulauku

Pane oad eelmisel päeval likku. Järgmisel päeval kalla peale uus vesi ja keeda oad pehmeks. Kurna ja jahuta.

Lõika paprika, sibul ja kurk kuubikuteks ning lisa oad. Õli, mesi, veiniäädikas ja maitseained sega omavahel ja kalla salatile peale.

Nippe ja nõuandeid: Mee asemel võid kasutada ka suhkrut või suhkrusiirupit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)

 




Eelmine postitus
Tatrasalat tuunikalaga
Järgmine postitus
Nurmenuku-naadi salat
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Tatrasalat tuunikalaga

Toekas salat neile, kes armastavad tatart.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.