Kiire, maitsev, tervislik ja pealekauba silmale ilus taldrikutäis.

  • 200 g kuskussi
  • 2 tl puljongimaitseainet
  • 250 g päikesekuivatatud tomateid
  • 2 avokaadot
  • 150 g parmesani juustu
  • tüümiani või muud maitserohelist

Kaste:

  • 1 sl pestot
  • 1 sl sidrunimahla
  • 3 sl oliiviõli
  • soola, pipart

Sega kausis kuskuss ja puljongimaitseaine ning vala peale 3 dl keevat vett. Kata kauss kaanega ja lase 5 minutit haududa.

Sega kastmekomponendid ja maitsesta. Lisa kaste kuskussile ja sega kahvliga ilusti läbi.

Haki tomatid, avokaado ja viiluta juust ning tõsta kõik kuskussi hulka. Enne serveerimist lisa maitseroheline.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)