Nõgesepesto

Kevadine pesto värskest nõgesest. Kui nõgest ei ole liiga palju, asenda osa värskest kraamist basiiliku, spinati või rukolaga.

  • 3 osa nõgest
  • 1 osa röstitud piiniapähkleid
  • 1 osa riivjuustu (nt Parmesani)
  • 0,5 osa oliiviõli
  • soola, pipart

Kalla värsked nõgesed keeva veega üle ja tõsta sõelale nõrguma. Pigista välja võimalikult palju vett.

Aseta kõik ained köögikombaini ja peenesta ühtlaseks pastaks.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Karulaugu pesto
Järgmine postitus
Spargel pošeeritud muna ja hollandaise kastmega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Karulaugu pesto

Kevadiselt kerge küüslaugu-maitseline pesto, mis sobib hästi leivamäärdeks.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.