magustoidud / sõstrakogumik / 08/03/2018

Mustsõstra kausikook

Kiirelt ja lihtsalt valmiv suvine magusroog hapukate mustsõstardega.

  • u. 200-250 g puhastatud mustsõstraid
  • 2 pk (500 g) vanillipudingut topsis
  • 3 dl vahukoort
  • 2 spl suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1,5 pk (220 g) šokolaadiküpsiseid
  • 1 dl kanget kohvi

Kreemiks vahusta vahukoor suhkrutega tugevaks vahuks.  Lisa vanillipuding ja sega. Võta 1,5-2 liitrine klaasist kauss ja pane kausi põhja paar spl kreemi.

Immuta küpsiseid kohvis ja kata kreem küpsistega. Seejärel kata küpsised kreemiga, raputa peale marjad. Kata marjad immutatud küpsistega. Korda samu kihte kuniks kreemi ja küpsiseid jagub. Kõige pealmiseks kihiks jääb kreem, mida kaunista marjadega.

Pane külmikusse tahenema vähemalt neljaks tunniks.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Küpsisetort punasesõstra ja lehmakommidega
Järgmine postitus
Suvemarjade terriin
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Küpsisetort punasesõstra ja lehmakommidega

Parajalt magus ja natuke hapukas kiirelt valmiv küpsisetort.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.