Pehme ja mahlane mustikaid täis keeksilaadne kook, milles kasutatud ka rukkijahu.

  • 2 muna
  • 1, 5 dl suhkrut
  • 100 g võid
  • 250 g mustikaid
  • 1,5 dl rukkijahu
  • 1 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 2 sl hapukoort

Sulata ja jahuta või. Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks, lisa hapukoor. Kuivained sega omavahel.

Lisa mustikad kuivainete hulka. Lisa munavahule mustikatega jahusegu ja nirista tainast vaikselt segades hulka sulavõi. Kalla võiga määritud piklikusse keeksivormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 45 minutit. Jahuta.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Apelsiniselt mahlane keeks
Järgmine postitus
Karamelline õuna-pohla kohupiima purukook
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Apelsiniselt mahlane keeks

Väga mahlane ja kergelt valmiv keeks, aeganõudev on vaid apelsinikoore riivimine ja mahla pressimine.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.