Apelsinimaitselised pähklitrühvlid

Kergelt vürtsikad trühvlid, mis sobivad hästi jahedasse aega.

  • 1,5 dl koorepulbrit
  • 0,75 dl piima
  • 1 sl võid
  • 40 g tumedat 70% šokolaadi (võib apelsinimaitselist)
  • 40 g valget šokolaadi
  • 125 ml peeneks jahvatatud india pähkleid
  • 2 tl jahvatatud pomerantsi
  • 2 sl peeneks hakitud sukaadi
  • ca 1,5 dl india pähkleid (veeretamiseks)

Sega potis koorepulber piimaga. Kuumuta tasasel tulel, pidevalt segades. Lisa või ja tükeldatud šokolaadid. Sega, kuni šokolaad on sulanud.

Võta pott tulelt, lisa peeneks jahvatatud pähklid. Jahvatamiseks võib kasutada kohvioajahvatajat. Lisa sukaad ja pomerants, sega kõik korralikult läbi.

Pane segu vähemalt 3-4 tunniks külmkappi. Haki india pähklid peeneks. Veerata hangunud segust käte vahel pallid ja veereta neid pähklipurus. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Trühvlid kuivatatud ploomiga
Järgmine postitus
Mandlikommid
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Trühvlid kuivatatud ploomiga

Brändis immutatud ploomidega trühvlid täiskasvanutele.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.