supid / taimetoidud / 04/09/2014

Lillkapsa püreesupp

Lillkapsasupp, millele lisatud ka mungube.

  • 1 sibul
  • õli
  • 200 g lillkapsast
  • 100 g kooritud mungube
  • 5 dl puljongit
  • 50 g juustu
  • 2 dl piima

Kuumuta pannil õli ja prae hakitud sibulat mõned minutid, lisa puljong ja pestud mungoad.

Keeda mungoad peaaegu pehmeks, lisa lillkapsaõisikud ja keeda kuni lillkapsas on pehme. Kalla juurde piim, lase supil keema tõusta ja seejärel võta pott tulelt.

Lisa riivjuust ja töötle kõik saumiksriga püreeks. Sellest kogusest saab 3-4 portsu.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)

 




Eelmine retsept
Krehvtine kalasupp kookospiimaga
Järgmine retsept
Maapähklivõisupp
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Krehvtine kalasupp kookospiimaga

Külma ilma vürtsikas kalasupp.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.