Lillkapsa kotletid

Seest mahlased ja pealt krõbedad kotletid lillkapsast ja juustust. Sellest kogusest saad ca 10 kotletti.

  • 0,5 keskmist lillkapsa pead
  • 100 g toorjuustu
  • 50 g parmesani (või muud kõvemat) juustu
  • 1 muna
  • 3 spl + 1 dl riivsaia
  • maitsestamiseks soola, pipart

Lõika lillkapsa pea väiksemateks tükkideks ning peenesta seejärel köögikombainis peeneks. Sega toorjuustu, riivjuustu, muna ja 3 spl riivsaiaga. Maitsesta soola, pipraga. Tõsta paariks tunniks külmikusse tahenema.

Võta lusikaga parajad kotleti mõõtu pätsikesed, kasta need kahelt poolt riivsaia sisse ning prae pannil keskmisel kuumusel nii alt kui pealt pruuniks.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Karulaugu pesto
Järgmine postitus
Paneeritud suvikõrvitsakettad
2 Kommentaari

July 2, 2018

[…] Idee siit. […]


July 2, 2018

Nii maitsvad ja vähese vaevaga valmivad!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Karulaugu pesto

Kevadiselt kerge küüslaugu-maitseline pesto, mis sobib hästi leivamäärdeks.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.