Lihtne tainas hiina stiilis pelmeenide tegemiseks. Täidis on toiduvalmistaja vaba valik! Sellest tainakogusest saab kahe sööja jagu pelmeene.

  • 225 g nisujahu
  • 120 ml keevat vett
 

Sega jahu veega, esmalt lusikaga ja kui juba kannatab, siis jätka sõrmede vahel. Kui taigen on ühtlane, lase tainal kile all pool tundi seista ja alusta pelmeenitegu.

Vormi tainast piklik vorstilaadne rull, lõika parajad tükid, rulli need õhukesteks ringikesteks ning aseta keskele täidist. Voldi-näpi otsad kokku ning pane aurutisse või keeda.

jiaozi making 1 DSC_8456 jiaozi making 2 DSC_8458 jiaozi making 3 DSC_8460

jiaozi making 4 DSC_8466

Nippe ja nõuandeid: kasuta täidiseks näiteks seda köögiviljatäidist.

Retsept: Ilmar Räni (Oma Maitse), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)