Lihtne ja suvine pastaroog hooajalistest kukeseentest.

  • 200 g pastat
  • 200 g kukeseeni
  • 0,5 keskmise suurusega suvikõrvitsat
  • 5-7 päikesekuivatatud tomatit
  • 1,5 dl kohvikoort
  • 50 g kõva juustu (Parmesan, Västerbotten vms)
  • maitsestamiseks soola, pipart ja tilli
  • praadimiseks võid ja oliiviõli

Puhasta seened. Pane pannile ja kuumuta, kuniks vedelik on seentest välja aurustunud. Prae seened  võiga pruunikaks, maitsesta soolaga. Tõsta ootele.

Tükelda suvikõrvits ja prae pannil pehmeks. Tõsta pannile kukeseened ja tükeldatud päikesekuivatatud tomatid. Kalla peale koor ja keeda mõned minutid. Maitsesta soola-pipraga.

Keeda pasta, kurna, nirista peale pisut oliiviõli.

Tõsta pasta taldrikutele ja aseta sellele kukeseenekaste. Tõsta peale õhukesed juustuviilud ja raputa peale tilli.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kukeseenetoitude ideid meie lugejatelt
Järgmine postitus
Kartuli-juustu pulgakesed
1 Kommentaar

September 23, 2018

[…] Idee siit. […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kukeseenetoitude ideid meie lugejatelt
sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.