Kõrvitsasupp suitsujuustuga

Kaneel ja suitsujuust annavad sellele supile väga huvitava ja hõrgu maitse. Sobib ka pidupäevasupiks. Kogused neljale.

  • 20 g võid
  • 1 sl mett
  • kaneeli
  • 450 g kõrvitsat
  • 2 kartulit
  • 2 suuremat porgandit
  • 6 dl vett
  • 1,5 dl valget kuiva veini
  • 250 g suitsujuustu
  • 1 dl kohvikoort
  • soola, pipart

Puhasta ja tükelda aedviljad kuubikuteks. Sulata potipõhjas või ning mesi. Lisa pisut kaneeli ning seejärel aedviljad. Vala peale vein ning vesi ja hauta kõik pehmeks. Seejärel lisa tükeldatud juust ning koor ja töötle saumiksriga kõik püreeks. Maitsesta soola ja musta pipraga.

Nippe ja nõuandeid:

  • Lisa soovi korral ka riivitud ingverijuurt (prae õlis enne köögiviljade lisamist).

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kõrvitsasupp ingveriga
Järgmine postitus
Krehvtine kalasupp kookospiimaga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kõrvitsasupp ingveriga

Vürtsikas soojendav supp jahedateks sügisõhtuteks.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.