Valmista juustutäidis, selleks sega toasoe toorjuust 1 dl suhkruga, lisa ükshaaval munad, samal ajal edasi vahustades. Lisa kõik ülejäänud ained ja sega ühtlaseks massiks.
Kõrvitsatäidiseks sega ühes kausis omavahel kuivained. Teises kausis sega kõik märjad ained, lisa juurde kuivained. Sega ühtlaseks massiks.
Võta ümmargune lahtikäiv koogivorm (u. 22 cm) ja vala pool kõrvitsakoogitäidisest koogivormi põhja. Seejärel tõsta peale pool juustukoogi täidisest. Tee veel samamoodi kaks kihti.
Pane kook ahju ja küpseta 170-kraadises ahjus u. 1 tund. Jahuta kook maha ja kata tuhksuhkruga segatud hapukoorega, hoia kooki vähemalt üleöö külmikus.
Kaunista Kreeka või pekaanipähklitega.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
7 Kommentaari
Juustutäidisesse on retsepti jäänud kirjutamata, palju suhkrut panna!
Aitäh, viga nüüd parandatud! Täidisesse käib 1 dl suhkrut.
Tegin ka,kuid asendasin toorjuustu kodujuustuga,meeldis ja teen veel
See 1 dl suhkrut peaks olema tõenäoliselt juustutäidises, retseptis on saanud kõrvitsakoogitäidise alla, kus on nüüd suhkrut kaks korda.
Tänud märkamast ja teada andmast, Triin! Parandus tehtud.
See kook n2eb suurep2rane v2lja ja on v2ga mahlane. Kahjuks, aga v2ga lahja ja maitsetu.
Tere Cathy, tänud tagasiside eest! Ehk on abiks kui vürtse koogitainasse rohkem lisada?