Pehme täidisega muffinid kohupiimast ja rabarbrist.

  • 2 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 125 g ricottat või kohupiima
  • 75 ml keefiri
  • 55 g sulatud ja jahutatud võid
  • 3 dl (170 g) puhastatud ja tükeldatud rabarberit
  • 1,5 dl nisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 dl maisijahu

Vahusta munad ja suhkur. Sega kohupiim, keefir ja sulavõi. Kuivained sega omavahel. Kalla kõik ained kokku ja lusikaga alt üles tõstes sega tainas ühtlaseks.

Pane tainas paberiga vooderdatud või rasvainega määritud muffinivormidesse ja küpseta eelkuumutatud ahjus, 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Sellest kogusest saab 12 tk.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Rabarberimuffinid purukattega
Järgmine postitus
Sõbrapäeva muffinid toorjuustuglasuuriga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Rabarberimuffinid purukattega

Mahlased rohke rabarberitäidisega muffinid, mille peal krõbe kaerahelvestega täiendatud purukate. Kogused 8-le muffinile.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.