Pehme täidisega muffinid kohupiimast ja rabarbrist.

  • 2 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 125 g ricottat või kohupiima
  • 75 ml keefiri
  • 55 g sulatud ja jahutatud võid
  • 3 dl (170 g) puhastatud ja tükeldatud rabarberit
  • 1,5 dl nisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 dl maisijahu

Vahusta munad ja suhkur. Sega kohupiim, keefir ja sulavõi. Kuivained sega omavahel. Kalla kõik ained kokku ja lusikaga alt üles tõstes sega tainas ühtlaseks.

Pane tainas paberiga vooderdatud või rasvainega määritud muffinivormidesse ja küpseta eelkuumutatud ahjus, 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Sellest kogusest saab 12 tk.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)