pannkoogid / 04/23/2014

Kohevad ricotta pannkoogid

Kohevate pannkookide tegemine on natuke aeganõudev, kuid vaeva väärt. Need kohupiimaselt kreemjad pannkoogid on tõeliselt maitsvad.

  • 185 ml keefiri või petti
  • 4 muna
  • 150 g nisujahu
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • näputäis soola
  • 25-50 g suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 350 g ricottat
  • õli praadimiseks

Eralda munavalged kollastest, vahusta munakollased suhkruga, lisa keefir ja ricotta, sega ühtlaseks massiks.
Sega jahu soola, vanillisuhkru ja küpsetuspulbriga. Lisa jahusegu ettevaatlikult munasegule.
Vahusta munavalged pehmeks vahuks, tõsta kolmandiku kaupa tainasegusse. Sega tainas ühtlaseks, kuid ära üle sega!

Prae ühelt poolt keskmise kuumusega pliidil, kuni tainas hakkab äärtest mullitama, seejärel pööra ümber ja prae teiselt poolt kuni pannkoogid on kuldsed.

Serveeri soojalt moosi, mee või marjadega. Sellest kogusest jagub u. neljale inimesele.

Retsept: Merit (toidublogist Hea toit, parem elu!), foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kamapannkoogid
Järgmine postitus
Paksud kookospannkoogid
1 Kommentaar

June 20, 2016

Pehmed, õhulised ja väga maitsvad!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kamapannkoogid

Üks kodune ja lihtne magustoit.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.